Soul Maté®

Passion Guava

Kirpeää ja makeaa yhtä aikaa! Matésta, kirpeästä passionhedelmämehusta, maukkaasta guavamehusta ja kuplavedestä valmistettu Soul Maté® Passion Guava on täydellinen makuyhdistelmä. Soul Maté® -tuotteiden makeus tulee 100 % hedelmistä. Mehukkaat makuyhdistelmät vievät sinut säkenöivälle matkalle kohti luovaa flow-tilaa.

Maté & luonnollinen kofeiini
Hiilihapotettu vesi
Aidot hedelmämehut
Makeus 100 % hedelmistä
Antioksidantteja, vitamiineja & mineraaleja
Passion Guava

Passionhedelmän häikäisevä nektari virtaa aina niin upeasti. Jäämurska sekoittuu herkullisen guavamehun kanssa jännityksen huipentuessa. Keitaan syvyys on houkutteleva. Visionamme oli luoda Soul Maté® Passion Guavasta yhtä virkistävää niin aisteille kuin myös koko sielulle. Sydän laulaa ilosta, kun seuraa kutsuaan.

Elämä on musiikkia, joka soi. Ja niin kauan, kun kuulet musiikin soivan, voit tanssia elämän matkalla. Anna rytmin, sävelten ja askelten viedä sinut mukanaan. Elämän suurella tanssilattialla, äärettömissä tanssiaisissa, elämän koko kirjossa. Taika tapahtuu, kun antaudut musiikin ja tanssin vietäväksi kuplivan Soul Maté® Passion Guavan kanssa.

 

Eräs viisas fanimme sanoi kerran, että Soul Maté® Passion Guava maistuu hieman samppanjamaiselta. Kuplat nousevat pintaan kauniisti ja maku on hienostunut. Olemme erittäin otettuja tästä kommentista. Juomatrendit tulevat ja menevät, mutta maté ja samppanja, ja näin ollen myös Soul Maté® Passion Guava, pysyy muodissa aina. 

Saatat pitää myös näistä
Soul Maté®

Lime Mint

Soul Maté®

Ginger Lemon

Soul Maté®

Blood Orange Mango