Soul Maté®

Ginger Lemon

Vahvaa luonnetta ja uteliasta raikkautta! Tehokaksikko, sitruuna ja inkivääri ovat kuin luotuja toisilleen – ne ovat toistensa sielunkumppanit. Maté, raikas sitruunamehu, aromikas inkivääri ja kuplavesi muodostavat yhdessä täydellisen kombinaation, Soul Maté® Ginger Lemonin. Soul Maté® -tuotteiden makeus tulee 100 % hedelmistä. Mehukkaat makuyhdistelmät vievät sinut säkenöivälle matkalle kohti luovaa flow-tilaa.

Maté & luonnollinen kofeiini
Hiilihapotettu vesi
Aidot hedelmämehut
Makeus 100 % hedelmistä
Antioksidantteja, vitamiineja & mineraaleja
Ginger Lemon

Sisäinen kulta on se, mitä voimme löytää sielustamme. Kun jaamme sen muiden kanssa, tällainen kulta ei vähene, vaan lisääntyy ihmeellisesti. Nyt emme tiedä, jaatko Soul Maté® Ginger Lemonin ystäviesi kanssa – saatat jakaa tai sitten et. Kumpikin tavoista on loistava, voit nautiskella Soul Maté®:a joko seurassa tai itseksesi.

Soul Maté®:n energia on positiivista, sillä se on täysin luonnollista. Luonnollinen energia saa kehosi ja sielusi soimaan musiikin lailla. Tölkin sihahdus virittää aistisi äärimmilleen ja ensimmäisen siemauksen jälkeen energia lähtee virtaamaan kehossasi ja katseesi kirkastuu. Virkistävä tunne valtaa koko kehosi. Saat kokea Soul Maté®:n positiivisen energian jo ensisiemaisulla. Pidä aistisi avoinna ja nauti musiikista!

 

Livemusiikki yhdistettynä lempijuomaan on paras tapa tehdä sielusta iloinen. Soul Maté® tarjoaa voitelua koko sielulle luonnollisten ainesosien voimalla. Nauti livemusasta yhdessä ystävän tai sielunkumppanin kanssa. Loistava seura, hyvä musiikki ja virkistävä juoma ovat onnistuneen keikkaillan kulmakiviä. Siihen seuraan Soul Maté® sopii oikein loistavasti. Soul Maté® on ystävyyden ja rakkauden juoma, ja se on parasta nautittuna seurassa.

Saatat pitää myös näistä
Soul Maté®

Lime Mint

Soul Maté®

Passion Guava

Soul Maté®

Blood Orange Mango