Soul Maté®

Blood Orange Mango

24 x 250 ml

50,27 
Hinta sisältää ALV 14% ja pantin.

Matésta, raikkaasta veriappelsiinimehusta, makeasta mangomehusta ja kuplavedestä valmistettu Soul Maté® Blood Orange Mango on täydellinen makuyhdistelmä. Soul Maté® -tuotteiden makeus tulee 100 % hedelmistä. Mehukkaat makuyhdistelmät vievät sinut säkenöivälle matkalle kohti luovaa flow-tilaa.

 

Tarkista saatavuus lähikaupastasi

k-ruoka.fi s-kaupat.fi

Varasto loppu

Maté & luonnollinen kofeiini
Hiilihapotettu vesi
Aidot hedelmämehut
Makeus 100 % hedelmistä
Antioksidantteja, vitamiineja & mineraaleja
Blood Orange Mango

Nauti hedelmäisestä ja rubiinimaisesta mausta! Punainen jalokivi on saapunut. Smaragdin vihreä timanttimme, Soul Maté® Lime Mint, on saanut rinnalleen uuden säkenöivän jalokiven. Monet pitävät veriappelsiineja ja mangoja maailman parhaimpina hedelminä, aivan kuten rubiinitkin ovat maailman hienoimpia jalokiviä.

Nämä eksoottiset hedelmät ovat kasvaneet tropiikissa. Kuvittele tuntevasi tropiikin lämpö, kuumuus ja kosteus ihollasi, aivan kuin olisit tropiikin keskellä. Lämmin ilmasto saa sinut janoamaan vain lisää virkistystä. Veriappelsiini ja mango tirskauttavat aidot mehunsa ja juomasi on valmis tarjoiltavaksi. Värikäs ja viileä cocktail odottaa juuri sinua.

 

Syvän punaiset rubiinit symboloivat onnea, intohimoa, rohkeutta, vaurautta ja hyvinvointia. Rubiinit saavat positiivisen energian virtaamaan, edistävät henkistä elinvoimaa ja yleistä hyvinvointia. Anna Soul Maté® Blood Orange Mangon tukea sinua polullasi kohti sisäistä itseäsi. Sen tarkoituksena on inspiroida sinua näkemään voimasi ja potentiaalisi oman sydämesi näkökulmasta. Se myös rohkaisee sinua elämään täysillä! 

Saatat pitää myös näistä
Soul Maté®

Ginger Lemon

24 x 250 ml
50,27 
Soul Maté®

Starter Kit

24 x 250 ml
50,27 
Soul Maté®

Passion Guava

24 x 250 ml
50,27