Soul Maté®

Blood Orange Mango

Matésta, raikkaasta veriappelsiinimehusta, makeasta mangomehusta ja kuplavedestä valmistettu Soul Maté® Blood Orange Mango on täydellinen makuyhdistelmä. Soul Maté® -tuotteiden makeus tulee 100 % hedelmistä. Mehukkaat makuyhdistelmät vievät sinut säkenöivälle matkalle kohti luovaa flow-tilaa.

Maté & luonnollinen kofeiini
Hiilihapotettu vesi
Aidot hedelmämehut
Makeus 100 % hedelmistä
Antioksidantteja, vitamiineja & mineraaleja
Blood Orange Mango

Nauti hedelmäisestä ja rubiinimaisesta mausta! Punainen jalokivi on saapunut. Smaragdin vihreä timanttimme, Soul Maté® Lime Mint, on saanut rinnalleen uuden säkenöivän jalokiven. Monet pitävät veriappelsiineja ja mangoja maailman parhaimpina hedelminä, aivan kuten rubiinitkin ovat maailman hienoimpia jalokiviä.

Nämä eksoottiset hedelmät ovat kasvaneet tropiikissa. Kuvittele tuntevasi tropiikin lämpö, kuumuus ja kosteus ihollasi, aivan kuin olisit tropiikin keskellä. Lämmin ilmasto saa sinut janoamaan vain lisää virkistystä. Veriappelsiini ja mango tirskauttavat aidot mehunsa ja juomasi on valmis tarjoiltavaksi. Värikäs ja viileä cocktail odottaa juuri sinua.

 

Syvän punaiset rubiinit symboloivat onnea, intohimoa, rohkeutta, vaurautta ja hyvinvointia. Rubiinit saavat positiivisen energian virtaamaan, edistävät henkistä elinvoimaa ja yleistä hyvinvointia. Anna Soul Maté® Blood Orange Mangon tukea sinua polullasi kohti sisäistä itseäsi. Sen tarkoituksena on inspiroida sinua näkemään voimasi ja potentiaalisi oman sydämesi näkökulmasta. Se myös rohkaisee sinua elämään täysillä! 

Saatat pitää myös näistä
Soul Maté®

Ginger Lemon

Soul Maté®

Passion Guava

Soul Maté®

Lime Mint