Tuotteet

Shop

Lime Mint

Soul Maté® Lime Mint virkistää sinua tanssivilla kuplillaan ja paljastaa sinulle ikivanhan kasvin puhtaan sydämen. Sen smaragdinvihreiden lehtien uskotaan antavan energiaa ja voimaa niille, jotka nauttivat niistä matejuoman muodossa. Hetki yhdessä Soul Maté® Lime Mintin kanssa saa sinut tuntemaan olosi energiseksi ja virkeäksi. Sielunkumppanien välillä elämästä tulee tanssia.

Passion Guava

Puhtaalla intohimolla häikäisevä nektari virtaa aina niin upeasti. Jäämurska sekoittuu herkullisen guavamehun kanssa jännityksen huipentuessa. Keitaan syvyys on houkutteleva. Visionamme oli luoda Soul Maté® Passion Guavasta yhtä virkistävää niin aisteille kuin myös koko sielulle. Sydän laulaa ilosta, kun seuraa kutsuaan.

Ginger Lemon

Sisäinen kulta on se, mitä voimme löytää sielustamme. Kun jaamme sen muiden kanssa, tällainen kulta ei vähene, vaan lisääntyy ihmeellisesti. Nyt emme tiedä, jaatko Soul Maté® Ginger Lemonin ystäviesi kanssa – saatat jakaa tai sitten et. Kumpikin tavoista on loistava, voit nautiskella Soul Maté®:a joko seurassa tai itseksesi.

Soul Maté® Tuotteet