Soul Maté®

Starter Kit

24 x 250 ml

47,76 
Hinta sisältää ALV 14% ja pantin.

Aloituspakkaus sisältää kahdeksan tölkkiä jokaista Soul Maté® -tuotetta. Soul Maté® on luonnollisesti energisoiva ja virkistävä matéjuoma, joka sisältää matéa, antioksidantteja ja luonnollista kofeiinia. Soul Maté® -tuotteiden makeus tulee 100 % hedelmistä. Mehukkaat makuyhdistelmät vievät sinut säkenöivälle matkalle kohti luovaa flow-tilaa.

Määrä:

Maté & luonnollinen kofeiini
Hiilihapotettu vesi
Aidot hedelmämehut
Makeus 100 % hedelmistä
Antioksidantteja, vitamiineja & mineraaleja
Starter kit

Kaikki mitä tarvitsemme on energia. Tarvitsemme energiaa kaikkeen, mitä teemme jokapäiväisessä elämässämme. Mitkä asiat antavat sinulle energiaa? Kun tarvitset luonnollista energiaboostia, Soul Maté® antaa sen sinulle. Soul Maté®:n energia on luonnollista, kuten musiikin tuoma energia kuulijoilleen. Se virkistää, auttaa jaksamaan ja tuottaa mielihyvää.

Maté ja luonnollinen kofeiini auttavat sinua lisäämään valppautta. Meidän fanimme sanovat, että Soul Maté® -tölkin nauttiminen terävöittää mieltä, tehostaa keskittymiskykyä, parantaa muistia ja kohottaa mielialaa. Soul Maté® ei ainoastaan nosta vireystasoasi, vaan tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Soul Maté® -tuotteet sisältävät tärkeitä antioksidantteja ja mineraaleja, jotka ovat ihmiselle välttämättömiä.

 

Vapauta rytmisi ja anna musiikkisi virrata! Aloituspakkauksen avulla saat voimaa ja energiaa kolmesta Soul Maté® -mausta. Maista kaikkia ja tiedät mikä niistä on suosikkisi. Mitä enemmän, sen parempi! 

Saatat pitää myös näistä
Säästä rahaa
kestotilauksella
Soul Maté®

Lime Mint

24 x 250 ml
47,76 
Säästä rahaa
kestotilauksella
Soul Maté®

Ginger Lemon

24 x 250 ml
47,76 
Säästä rahaa
kestotilauksella
Soul Maté®

Passion Guava

24 x 250 ml
47,76