OSAKEANTI

Etusivu / Osakeanti

SiJOITA SUOMALAISeEN KASVUYRITYKSEEN.

Tule mukaan soul maté®:n omistajaksi.

SOUL MATÉ® - KATSO VIDEO

Katso video

SOUL MATÉ® - KATSO VIDEO

Katso video

Soul Mate Company Oy on suomalainen virvoitusjuomayhtiö, joka valmistaa luonnollisesti energisoivia ja virkistäviä Soul Maté® -tuotteita.

Omistusrakenne

OmistusOsakkeenomistajat
54,96 %QGL – Quality Goals Lifestyle Oy
Hallitus: Anssi Lähteenoja
17,32 %KEM Ventures Oy
Hallitus: Mikko Kodisoja
6,09 %Force10 Oy
Hallitus: Visa Forsten
4,51 %Villagecape Ventures Oy
Hallituksen pj: Timo Soininen
3,34 %Hausby Oy
Hallitus: Timur Haussila
3,10 %Touko Tahkokallio
3,10 %Telekaster Oy
Hallitus: Ilmo Jäntti
2,93 %Kitakaappu Oy
Hallituksen pj: Antti Nieminen
2,80 %Halcyon Capital Oy
Hallitus: Jaakko Harlas
1,84 %Byzantine Solutions Oy
Hallitus: Markus Lähteenoja
100 %Yhteensä

Osakkeiden merkitseminen

lataa

Osakeanti-
esite tästä

Tule omistajaksi

VISION ALKULÄHTEELLÄ

Miten Soul Maté® sai alkunsa?

“Jo pienestä pojasta asti minulla oli kaksi vahvasti erottuvaa luonteenpiirrettä – vilpitön kyky innostua asioista palavasti ja vilkastakin vilkkaampi mielikuvitus. Vuosien varrella kiinnostuksen kohteet vaihtelivat, mutta niissä kehittymiseksi minun piti aina antaa kaikkeni ja kulkea tie loppuun asti. Vasta kun olin saavuttanut tavoitteeni, oli mahdollista siirtyä eteenpäin. Polveileva tie vei jääkiekkokaukaloiden ja skeittiramppien kautta kauppakorkeakouluun ja lopulta musiikin ja filmituotantojen pariin, jossa viihdemaailma ja yhteistyö suurten juomabrändien kanssa tuli tutuksi. 

Opiskeluaikoina olin löytänyt eteläamerikkalaisen yerba maté-teen, joka oli kulkenut jo monta vuotta uskollisena kumppanina piristämässä ja auttamassa keskittymään luovassa työssä ja pitkissä päivissä perinteisen kahvin sijaan. Lämpimän ja vahvan teen rinnalle kaipasin kuitenkin raikkaampaa vaihtoehtoa. Epäterveellisiksi kokemani energiajuomat ja paljon lisättyä sokeria sisältävät virvoitusjuomat jäivät osaltani kauppojen hyllyyn. Hyvinvointijuomista tuntui puuttuvan matén antama virta ja energia. Energia- ja hyvinvointijuomien välissä vaikutti olevan kysyntää ilman tarjontaa. Haaste oli heitetty. 

Aloin kesällä 2016 kotikeittiössä kokeilla sekoittaa yerba maté-teetä erilaisten eksoottisten hedelmien kanssa perheeni toimiessa koemaistajina. Halusin tarjota läheisillenikin matéjuomaa niin herkullisessa muodossa, että muutkin innostuisivat sen tarjoamasta luonnollisesta ja pitkäaikaisesta energiasta.

Kokeilujen myötä syntyi visioni uudenlaisesta raikkaammasta brändistä, jonka sielu – “soul” – on musiikissa. Visio oli inspiroiva, mutta samalla oman juomayhtiön perustaminen tuntui mahdottomalta. Jätin ajatuksen hautumaan, mutta se palasi mieleeni päivittäin. Mitä enemmän pohdin asiaa, sitä enemmän se innosti ja synnytti uusia ideoita. Kenties oman juoman luominen ei olisikaan mahdotonta?

Nyt viisi vuotta myöhemmin Soul Maté®-perheen matka tuntuu ihmeelliseltä. Olemme oppineet valtavasti ja selättäneet monia aluksi ylitsepääsemättömiltä tuntuneita haasteita. Olen onnekas, kun olen saanut matkalle mukaan hienoja ihmisiä, jotka jakavat arvoni. Silloin kun visio syntyi, päivittäistavarakauppojen hyllyiltä ei löytynyt vastaavaa tuotetta. Visio on vuosien varrella kasvanut ja sen ajoitus on ollut erinomainen – maté on maailmalla trendikkäämpi kuin koskaan ennen.

Soul Maté® on nyt erinomaisissa asemissa kasvamaan korkeimpaan potentiaaliinsa.”

Anssi Lähteenoja
Perustaja, toimitusjohtaja

Lataa

Osakeanti-
esite tästä

Miksi me itse sijoitimme?

Uuden ajan visio maailmanlaajuisten trendien keskiössä
Globaalisti kasvava arvokategoria ja iso markkinapotentiaali
Ainutlaatuinen brändi ja erinomainen
tuoteperhe
Yhtiön immateriaalioikeudet ja brändin suojaus
Disruptiostrategia ja kansainvälisesti skaalautuva liiketoiminta
Kotimainen yritys ja sitoutunut monialainen asiantuntijatiimi

Tule omistajaksi

Ohessa vastauksia kysymyksiin, jotka saattavat olla mielessäsi​

Mitä yksi osake maksaa ja mitä sillä saa?

Yhden osakkeen merkintähinta on noin 290,40 euroa (tarkka merkintähinta 4.900.000 euroa / 16.873). Sijoittamalla Soul Maté®:en tulet yhdeksi osakkeenomistajaksi ja pääset osaksi kasvavan brändin omistajayhteisöä. Sijoittajana voit saada tuottoja sijoituksellesi esimerkiksi osinkojen kautta, listautumisen yhteydessä ja/tai yrityskaupan kautta, mikäli Soul Maté® myytäisiin toiselle taholle. Ennustamme vuodelle 2022 merkittävää kasvua, mikä toteutuessaan nostaa merkittävästi osakkeen arvoa. Tästä syystä uskomme, että nyt on hyvä hetki sijoittaa.

Mihin merkintähinta perustuu?

Soul Maté® on alusta pitäen rakennettu kansainvälistymisen avainperiaatteista käsin, millä tarkoitetaan konkreettisia arvoa luovia asioita, kuten kansainvälisiä immateriaalioikeuksia. Kiinnostus maté-juomiin kasvaa maailmanlaajuisen terveystietoisuuden kautta ja kasvuveturit kansainvälisillä markkinoilla ovat Saksa, Ranska ja USA. Soul Maté® on alan ensimmäisten toimijoiden joukossa erinomaisissa asemissa kasvamaan korkeimpaan potentiaaliinsa. Merkintähintaa määriteltäessä on otettu huomioon muun muassa nykyiset jakelusopimukset, kansainvälisesti rekisteröity uudenlaiseen markkinarakoon asemoitu kilpailijoista erottuva brändi, globaalisti skaalautuva liiketoimintamalli, brändin ja tuotteiden vahvuus kuluttajatutkimuksissa sekä alan yleiset kasvunäkymät.

Kysymyksiä?
Osakeantiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen osakeanti@soulmate.company
Sähköisen sijoitusalustan käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Funduun sähköpostitse osoitteeseen info@fundu.fi tai puhelimitse numeroon 020 7352 999 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min) arkisin klo 10-16.